Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Comandă
Comandă
Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Home / Business

Business

[ Pentru afacerea ta ]

Servicii Business

Vrem să fim mereu cei mai buni, de aceea venim în întampinarea clienţilor noştri cu servicii de spălatorie industrială. Acest serviciu este destinat, restaurantelor, pensiunilor, grădinițelor, farmaciilor sau companiilor cu domenii de activitate unde imaginea contează. Dispunem de echipamente moderne de curățătorie-spălatorie precum și detergenți, aditivi de maximă eficiență dar delicați cu tesăturile în același timp, reușind cu succes să fim la înălțimea asteptărilor clienților noştri, oferind servicii de spălătorie-curățătorie profesionale, prompte și de calitate superioară!

Pentru oferta ne puteţi contacta la telefon sau puteți completa formularul special pregătit apăsând butonul de mai jos.

Formularul de servicii ne permite să procesăm mai repede cererile dvs. Cu cât avem date mai exacte despre nevoile pentru care ne cereți o ofertă de preț, cu atât răspunsul nostru va fi mai aplicat pe particularități și pe detalii.

În cazul in care nu știți ce servicii oferim, vă invităm pe pagina Servicii.

Formular cerere ofertă
Formular cerere ofertă

RESTAURANTE

Indiferent de evenimentul din restaurantul tău ,de la fetele de masa și până la ținutele ospătarilor totul trebuie să arate impecabil și extrem de curat. Lasă aceasta grija în seama noastră!

HOTELURI / PENSIUNI

În acest domeniu 5 stele înseamnă în primul rand curățenie că e vorba de lenjerie prosoape sau perdele. Asigura-te că oferi confort oaspeților tai alegând servicii profesionale de spălare și curățare.

UNIFORME

Începând de la uniformele paznicilor , halatele ,echipamentul muncitorilor din fabrica sau din orice alt sector care necesita ținută obligatorie ne asiguram că le vei avea curate.

GRĂDINIȚE

Pentru fiecare dintre noi sănătatea copiilor nostri este importanta de aceea noi folosim doar detergenți certificați și ecologici în spălarea lenjeriilor.

SALOANE DE ÎNFRUMUSEȚARE

Interacțiunea cu fiecare client este importanta , de aceea prosoapele/lenjeria spălate pentru saloanele de înfrumusețare sunt spălate și curățate la programe special concepute.