Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Comandă
Comandă
Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Home / Servicii / Curățătorie ecologică wet clean

Curățătorie ecologică wet clean

[ Despre serviciu ]

Curățătorie Ecologică Wet-Cleaning

Folosim cel mai nou proces de curățare non chimica apărut pe piață, acela de wet cleaning Tehnologia de astăzi ne permite să folosim, masini profesionale de curatare umeda si uscare de ultima generatie special concepute pentru Wet Clean, detergenți biodegradabili, non-toxici, în locul PERC-ului toxic și potențial cancerigen folosit de curățătoriile uscate tradiționale. Procesul mai blând de curatare Wet Clean are ca rezultat haine ce vor avea un miros de proaspăt si curat, culori mai strălucitoare si vibrante
[ Pentru tine ]

Spalare individuală

Suntem tare bucuroși să anunțăm lansarea serviciului #SPĂLARE  INDIVIDUALĂ . Acest serviciu este oferit doar o singură zi pe săptămână și anume ziua de marți. Mai precis, cei care vor accesa acest serviciu, vor primi garanția că hainele lor vor fi spălate individual, într-un ciclu de curățare separat.

Mai mult
Mai mult
[ Pentru business-ul tău ]

Servicii comerciale

Acest serviciu este destinat, restaurantelor, pensiunilor, grădinițelor, farmaciilor sau companiilor cu domenii de activitate unde imaginea contează. Dispunem de echipamente moderne de curățătorie-spălatorie în Iași precum și detergenți, aditivi de maximă eficiență dar delicați cu tesăturile în același timp, reușim cu succes să fim la înațimea asteptărilor clienților nostri, oferind servicii de spălătorie-curățătorie profesionale, prompte și de calitate superioară!

Mai multe detalii pe pagina Business.