Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Comandă
Comandă
Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Home / Servicii / Spălătorie articole de uz casnic

Spălătorie articole de uz casnic

[ Despre serviciu ]

Spălătorie articole de uz casnic

SPĂLĂTORIE PILOTE/PERNE
Spălam orice tip de perna pilota indiferent de mărimea acesteia.

SPĂLĂTORIE PERDELE/DRAPERII /HUSE/ ALTE ARTICOLE DE UZ CASNIC
Asiguram curățare completa și atenta în mod rapid și comod. În funcție de compoziția materialului, acestea se spală sau se curata ecologic, astfel încât să nu-și modifice dimensiunile inițiale, să fie împrospătate culorile, iar aspectul lor să fie că nou.
[ Pentru tine ]

Spalare individuală

Suntem tare bucuroși să anunțăm lansarea serviciului #SPĂLARE  INDIVIDUALĂ . Acest serviciu este oferit doar o singură zi pe săptămână și anume ziua de marți. Mai precis, cei care vor accesa acest serviciu, vor primi garanția că hainele lor vor fi spălate individual, într-un ciclu de curățare separat.

Mai mult
Mai mult
[ Pentru business-ul tău ]

Servicii comerciale

Acest serviciu este destinat, restaurantelor, pensiunilor, grădinițelor, farmaciilor sau companiilor cu domenii de activitate unde imaginea contează. Dispunem de echipamente moderne de curățătorie-spălatorie în Iași precum și detergenți, aditivi de maximă eficiență dar delicați cu tesăturile în același timp, reușim cu succes să fim la înațimea asteptărilor clienților nostri, oferind servicii de spălătorie-curățătorie profesionale, prompte și de calitate superioară!

Mai multe detalii pe pagina Business.