Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Comandă
Comandă
Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Home / Servicii / Spălătorie haine și articole outdoor

Spălătorie haine și articole outdoor

[ Despre serviciu ]

Spălătorie haine și articole outdoor

Punem la dispoziție un serviciu de calcare profesional, Calcăm hainele manual în primul rand conform specificațiilor/simbolurilor de pe eticheta produsului cât și conform cu preferințele dvs. notate pe bonul de comanda, utilizam mese de calcat vaporizante și fier de calcat profesional, dotat cu talpa de protecție împotrivă arsurii și cu panza împotrivă luciului.
[ Pentru tine ]

Spalare individuală

Suntem tare bucuroși să anunțăm lansarea serviciului #SPĂLARE  INDIVIDUALĂ . Acest serviciu este oferit doar o singură zi pe săptămână și anume ziua de marți. Mai precis, cei care vor accesa acest serviciu, vor primi garanția că hainele lor vor fi spălate individual, într-un ciclu de curățare separat.

Mai mult
Mai mult
[ Pentru business-ul tău ]

Servicii comerciale

Acest serviciu este destinat, restaurantelor, pensiunilor, grădinițelor, farmaciilor sau companiilor cu domenii de activitate unde imaginea contează. Dispunem de echipamente moderne de curățătorie-spălatorie în Iași precum și detergenți, aditivi de maximă eficiență dar delicați cu tesăturile în același timp, reușim cu succes să fim la înațimea asteptărilor clienților nostri, oferind servicii de spălătorie-curățătorie profesionale, prompte și de calitate superioară!

Mai multe detalii pe pagina Business.