Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Comandă
Comandă
Santion Nr. 118/A
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Home / Spalare individuala

Spalare individuala

Suntem tare bucuroși să anunțăm lansarea serviciului #SPĂLARE INDIVIDUALA .

Acest serviciu este oferit doar o singura zi pe săptămână și anume ziua de marți. Mai precis, cei care vor accesa acest serviciu, vor primi garanția că hainele lor vor fi spălate individual, într-un ciclu de curățare separat.

Cum poți beneficia de acest serviciu?

Am hotărât să alocam o singură zi de ridicare respectiv spălare pentru serviciul Spălare individuala .

Ne-am gândit că marți este o zi potrivită pentru că lunea este de cele mai multe ori aglomerată.. Comenzile ridicate marți le returnăm de regulă joia iar dacă e necesară o marjă de siguranță (ex. hainele și produsele groase au nevoie de mai mult timp astfel încât să se usuce exact cum și cât au nevoie) tot vom reuși să le livrăm în aceeași săptămână.

Nu știm exact câte cereri vom avea, dar am decis să limităm comenzile la maxim 6 pe săptămână, pe care le putem ridica în fiecare marți, pentru a putea să le spălăm individual în următoarea zi și să le returnăm în timpul promis. Da , exact cum ai citit. Îți spălăm hainele individual iar asta înseamnă că în decursul zilei de miercuri putem procesa mult mai puține produse decât în mod obișnuit.

Te încurajăm să numeri bine produsele și să te asiguri că ai făcut comanda cu numărul lor exact dar înțelegem că pot exista și scăpări. Nu îți face griji, în momentul în care ajungem cu produsele la spălătorie noi le verificam să corespundă cu comanda și revenim cu un mesaj de confirmare. În cazul produselor suplimentare acestea vor fi identificate în baza unei poze și ulterior vor fi întocmite și formalitățile.